Найкращі фото дітей Тернопільщини відзначають відразу у двох фотоконкурсах

Опубліковано:
3 Листопада, 2015 о 12:23

«Моя Україно!» – це щорічний конкурс, на який присилають свої роботи школярі та учнівська молодь, учасники фотогуртків мережі станцій юних техників віком від 7 до 18 років. Усі роботи збираються під дахом Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді (ТОКЦНТТШУМ) і вже у кінці жовтня 20 найкращих робіт поїхали у Київ, щоби прийняти участь у заключному етапі конкурсу. Найкращі фото будуть відзначені дипломами та грамотами. 

 



«Ми – в Україні і Україна у нас» –  обласний конкурс авторських фотографій юних аматорів на патріотичну тематику, який вперше оголошений з ініціативи корпорації «Агропродсервіс» та за участю департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації  для усіх без винятку фотографів віком від від 15 до 17 років . Тут юним аматорам пропонується позмагатися за грошові винагороди: за перше місце – 25 тис. грн., за друге – 15 тис. грн., за третє – 10 тис. грн. та за 15 заохочувальних призових номінацій по 1 тис. грн. кожна. На усіх учасників третього заключного етапу чекають спеціальні дипломи. Фотографії присилались у супроводі цілого пакету документів. Копії свідоцтва про народження дитини, довідки зі шкіл, дозволу на використання фотографій, фото у цифровому варіанті та надрукованому. Хоча конкурс «Моя Україно!» всеукраїнський, ажіотажу і, відповідно, різних припущень більше навколо конкурсу, де є фінансова винагорода. 

 

Але у результаті наш край збагатиться: багато талантами і трішки грошовитими фотоаматорами! 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: