Найцікавіший новий політичний проект в Тернополі це Українська галицька партія, – політолог

Опубліковано:
12 Жовтня, 2015 о 08:23

 

Таку висловив тернопільський політолог Ігор Качмарський.



 

“Добрий самарянин” і “Наш край” — на мою думку, звичайні технологічні політпроекти, які з’являються пачками перед кожними виборами. На сході “Наш край” — партія так званих господарників, до якої сховалися мери великих міст, що раніше були членами Партії реґіонів. В Галичині таких небагато, тому успіх цієї сили під сумнівом.

 

УКРОП пов’язують з Ігорем Коломойським, який не має бізнес-інтересів в Тернопільській області. Через це, крім дуже великої кількості зовнішньої реклами, про місцевих “укропів” мало що відомо.

 

Найцікавішим із нових проектів, як мені видається, є Українська галицька партія. Без великих грошей, зате з цікавими людьми. В Тернополі це лідери та активісти місцевої Самооборони Майдану. Шанси виграти вибори у згаданих партій невисокі, власне, через їх кількість. Виборці губляться в розмаїтті нових назв і гасел. Може, так було задумано від початку?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: