Найбільша тернова гра цьогоріч присвячена загиблому бійцю АТО

Опубліковано:
14 Лютого, 2015 о 09:38

Розпочалась кампанія реєстрації на найбільшу в Україні спортивно-патріотичну теренову гру для молоді «Гурби-Антонівці».

 



Подія щороку збирає більше 300 учасників зі всієї країни та виступає потужною платформою для об’єднання і вишколу молодих людей, які прагнуть змінювати країну.

 

Цьогоріч на грі очікують найбільшу кількість учасників з південно-східних областей, яким організатори всіляко сприятимуть, зокрема, компенсують половину витрат на транспорт.

 

Патріотична гра традиційно пройде у лісових масивах  між с. Смига Рівненської області та с. Антонівці Тернопільської області. Триватиме дійство з 1 по 4 травня 2015 року.

 

Тернополяни є активними учасниками тернової гри на протязі багатьох років. Їх запрошують долучитись до дійства і цьогоріч. Реєстрація проходить на офіційному порталі – http://gurby.org.ua (рубрика «Заповнити анкету»).

 

У 2015 році захід присвячений пам’яті нашого побратима Володимира Гарматія – багаторічного учасника з Тернопільщини, командира мінометного взводу, який воював у 72-ій бригаді та загинув у Луганській області в липні 2014, захищаючи Україну.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: