Навіщо тернополянам “алкопритон” на залізничному вокзалі?

Опубліковано:
28 Вересня, 2016

 В Тернополі є безліч проблем і правопорушень, з якими потрібно боротися. Серед таких – продаж алкоголю у нічний час, – пише “Збудовано в Тернополі”.

 

Постановою сесії Тернопільської міської ради 6/7/32 від 8.04.2011 забороняється торгівля спиртними напоями з 22:00 до 8:00. Таке рішення стосується лише магазинів і не поширюється на заклади громадського харчування – ресторани, бари, кафетерії – де алкоголь продається на розлив.

 

Начальник управління муніципальної поліції в Тернополі Максимів Ігор Григорович розповів, що за дотриманням постанови слідкують його колеги і проводять спеціальні рейди. При виявленні недобросовісних продавців вони оформляють протокол за статтею 156 ч.2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Протокол передається на розгляд адмінкомісії за місцем проживання правопорушника. Сума штрафу становить від 510 грн, а магазини, які вже неодноразово були впіймані на гарячому, можуть бути позбавлені права на нічний режим роботи комісією Тернопільської міської ради.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому тернополянам варто утриматись від вживання алкоголю? (Відео)

 

Але як показує практика  тернополяни знають де вночі з легкістю можна придбати оковитої. І ніякими штрафами такі заклади не залякати, взяти до уваги наприклад маг. “Продукти ” на Залізничному вокзалі який у цілком відкритій формі торгує алкоголем, а все тому,що власники, цього закладу вважають ,що хитріші за інших. Оформивши документи на “кафетерій” продають цілу ніч. І клієнтів у них хоч відбавляй.

 

Дивина, що позбавлення права на нічний режим роботи комісією Тернопільської міської ради навіть і не пахне.Ні міська рада,ні місцева тернопільська поліція ніяким чином не сприяє закриттю даного закладу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: