Навчально-військовий центр на Лановеччині

Опубліковано:
10 Жовтня, 2014 о 12:03

З ініціативи обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану на базі дитячого табору «Лісова казка», що у селі Борщівка Лановецького району, організували навчально-військовий патріотичний центр ім. Ярослава Горошка. Це стало можливим завдяки сприяння  голови обласної ради Василя Хомінця.

 



«Обласна рада не тільки посприяла із пошуком місця таборування, а й постійно опікується його діяльністю разом з спілкою ветеранів Афганістану, – наголосив Василь Хомінець. – Партнерські стосунки між радою та обласною організацією спілки зародилися у час Революції Гідності. Такий тандем влади та громади є надзвичайно дієвим та результативним. І це не перший приклад такої співпраці. Нещодавно до керівництва районів та міст області було направлене звернення щодо розміщення аптечних пунктів у приміщеннях лікарень та поліклінік спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст районів Тернопільської області . 

 

Нагадаю, звернення  підписали окрім керівника обласної ради і представники громадськості, а саме – обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану, «Автомайдан Тернопіль» та «Самооборона майдану».


Усі охочі можуть приїхати у табір, де протягом десяти днів можна ознайомитися з тактикою ведення бою і навчитись працювати у команді. Тренування проводять військові, які пройшли Афганістан.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: