НАТО зафіксувало масштабний вхід російської техніки в Україну

Опубліковано:
12 Листопада, 2014 о 15:07

У НАТО заявили, що спостерігається вхід російської військової техніки на територію України. Про це повідомляє AFP з посиланням на верховного головнокомандувача Об’єднаними збройними силами організації у Європі Філіпа Бридлава.

 



“За останні два дні ми спостерігали те ж саме, про що йдеться в звіті ОБСЄ. Ми спостерігали колони російської техніки, в першу чергу російських танків, артилерії, російських систем ППО та російських бойових підрозділів, які перетинають кордон з Україною”, – каже Бридлав.

 

Зазначимо, раніше ОБСЄ заявляла, що зафіксувала пересування 43 невідомих військових вантажних автомобілів в сторону південного сходу України.

 

Нагадаємо, 4 листопада, глава НАТО Йенс Столтенберг заявив, що альянс виявив переміщення російських військ до російсько-українського кордону.

 

Тим часом західні ЗМІ пишуть, що Росія готується до наступу, Україна може “вибухнути” у найближчі дні. Західна преса пише про те, що США можуть “закрити очі” на наступ, який Росія готує на Україну.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: