Наскільки подорожчали продукти на Тернопільському ринку (Ціни)

Опубліковано:
9 Жовтня, 2016 о 15:43

З 1 жовтня тимчасово призупинене регулювання цін на продукти соціального вжитку. В департаменті економічного розвитку та торгівлі ОДА кажуть, що завдяки нововведенням ціни на продукти соціального вжитку можуть не змінитись, або й узагалі впасти, через конкуренцію.

 



Тернополяни кажуть, що продукти таки подорожчали. Журналісти поцікавилась цінами на центральному тернопільському ринку на соціальні продукти станом на 5 жовтня, пише “20 хвилин”.  

 

– Хліб, який я ще нещодавно купувала за 7 гривень 50 копійок тепер по 8 гривень, – бідкається пенсіонерка біля хлібного прилавку. – Це що, вони вирішили заокруглити, щоб на здачу копійки не шукати. Ще й яйця, які купувала за 1 гривню 80 копійок тепер в тому ж магазині по 2,20. Мені тепер і від цих продуктів відмовитись?

 

Варто зазначити, що ми цікавились найнижчими цінами на продукти. Продавці про подорожчання говорять неохоче, мовляв ціни як у всіх.

 

– Якщо нещодавно свинину можна було взяти за 50 гривень, то тепер за ці гроші мало що вибрати, – каже продавець у м’ясному відділі. Зате гарна полядвиця 90 гривень. М’ясо на осінь завжди дорожчає, нема чому дивуватись. До слова, масло вершкове та олія соняшникова в Тернопільській області найдешевші в Україні, повідомив директор департаменту економічного розвитку та торгівлі ОДА Галина Воляник. Ціна на молоко жирне – 2-ге місце в рейтингу найнижчих цін, свинина на 3-му місці, сир м’який 4-те. Зате хліб житньо-пшеничний чи не найдорожчий – на 20-му місці.

tabliciacin

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: