Народний герой України в Тернополі!

Опубліковано:
14 Січня, 2016 о 15:43

Місто Тернопіль має за честь 15 січня приймати у себе людей, які визнані народом України та за видатні заслуги в обороні незалежності України та волонтерської допомоги Збройним Силам представлені до ордена «Народний Герой України». Одні з них, прийнявши вольове рішення, зі зброєю у руках встали на захист держави, інші – залишилися вдома, але усіляко, вдень і вночі допомагають на передовій. Та їх об»єднує одне – любов до Батьківщини, почуття відповідальності та вірності, мужність та героїзм, небайдужість та відданість!

Запрошуємо всіх бажаючих, бійців – учасників АТО, членів їх сімей, молодь Тернопільщини віддати належне героїчним людям, вшанувати пам»ять полеглих, подякувати організаторам за величезну працю!




Церемонія нагородження відбудеться 15 січня о 11.00 годин, в приміщення Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т.Г.ШЕВЧЕНКА, за адресою : м. Тернопіль, бульвар Шевченка, 6.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: