Народний депутат Тарас Пастух не зробив жодного депутатського запиту стосовно Тернополя (Документ)

Опубліковано:
25 Вересня, 2015 о 17:43
Аналізуючи депутатську діяльність Тараса Пастуха, було дивно зауважити, що за весь період роботи в парламенті він не подав жодного запиту, які стосувалися б Тернополя. Жодного лобіювання інтересів виборців, які забезпечили кандидата роботою і зарплатою, не було. Натомість нині мешканці Тернополя дізнаються, що Пастух хоче стати міським головою. Депутат, який нічого не зробив для свого міста в стінах Верховної Ради, хоче стати мером!

 

Цікавим є той факт, що він додумався використати здобутки інших на свою користь.



 
Пастух стверджує, що у нещодавно звернувся в бюджетний комітет Верховної Ради про виділення коштів на встановлення теплозберігаючих віконних конструкцій у дитсадках міста.
Справді, восени кожного року Верховна Рада України вносить зміни в Закон про Державний бюджет і приймає рішення про перерозподіл додаткових коштів по областям. Цього року були внесені зміни в бюджет, згідно Закону №704-VIII від 17.09.2015, які стосувались базових та реверсних дотацій, освітніх та медичних субвенцій з державного бюджету. Виявляється, що ще у березні та травні цього Тернопільська міська рада направляла листи в Обласну Державну адміністрацію і Кабмін з приводу дофінансування окремих проектів по програмі Соціально-економічного розвитку Тернополя. Кабмін погодився на часткове фінансування по даній програмі. Ні Тарас Пастух, не інші депутати, відношення до співфінасування міських проектів з держакного бюджету не мають.
 

Але давайте подивимось на депутатські запити нашого обранця від Тернополя Тараса Пастуха.

 

Всі 5 депутатаських запитів народного депутата від Тернополя Тараса Пастуха

  1. Депутатський запит щодо підписання угоди про облаштування прикордонних пунктів пропуску з Польщею до Кабміну.
  2. Депутатський запит про облаштування прикордонних пунктів пропуску з Польщею до Мінфіну.
  3. Депутатаський запит щодо порушення прав військовослужбовців шостого БТО “Збруч” 128-ї гірсько-піхотної бригади ЗСУ  в Генпрокуратуру.
  4. Депутатаський запит щодо залізничного сполучення в напрямку Маріуполя до Кабміну і Мінфіну.
  5. Депутатський запит про впровадження швидкісного руху пасажирських поїздів за напрямком Харків-Львів в Міністерство інфраструктури України.

 

Про Тернопіль – ні слова і жодного запиту. Це при тому, що «Самопоміч» нині висуває Пастуха «рятувати місто». Однак чомусь нічого нардеп не робив для цього в стінах парламенту.
Виходить, що нині «Самопоміч» пропонує нам вдруге голосувати за Тараса Пастуха, який жодного разу не підтримав наше місто. Тернополян знову просять голосувати за кандидата, який був в АТО і який має четверо дітей.

 

unnamed

 

Депутатські запити народного депутата Тараса Пастуха за весь рік його депутатства.

 
Депутатаські запити Тараса Пастуха за посиланням http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr42d?sklikannja=9&kod8011=18125

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: