Народні депутати від «Самопомочі» зустрілися з міським головою Тернополя

Опубліковано:
10 Вересня, 2015 о 22:00

10 вересня у місті Тернополі з візитом перебував голова фракції «Самопомочі» у парламенті Олег Березюк.

 



Як стало відомо, народні депутати від «Самопомочі» Олег Березюк та Тарас Пастух зустрілися із міським головою Тернополя Сергієм Надалом. Зустріч відбулася в одному з відпочинкових закладів міста Тернополя і носила неофіційний характер.

 

Під час зустрічі сторони домовилися про умови співпраці під час та після місцевих виборів. Зокрема в інтересах Надала свободівську більшість, імідж якої зазнав суттєвих втрат внаслідок терактів під Верховною Радою 31 серпня цього року, у майбутній міській раді буде змінено на більшість від «Самопомочі». Тарас Пастух у цьому розкладі буде відігравати роль «слабкої альтернативи». При цьому Сергій Надал не проти змінити членство у скомпроментованій «Свободі» на незаплямовану «Самопоміч».

 

Варто зазначити, що Надала і Пастуха зв’язують давні дружні стосунки. Зокрема під час останнього дня народження Пастуха у березні цього року, Сергій Віталійович був одним з почесних гостей нардепа.

 

Нагадаємо, 8 вересня з’їзд  партії «Самопоміч» за «послідовну і тверду позицію» висунув кандидатуру Тараса Пастуха на посаду міського голови Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: