Нардеп з Тернопільщини за тотальну блокаду Донбасу і Криму

Опубліковано:
7 Грудня, 2015 о 21:30

Про це народний депутат Олег Барна заявляє на своїй сторінці ФБ.

 



“Кримські татари – це осередок українства і української державності на території Криму. Більшість російськомовного населення переважно представляло інтереси Росії. Ще в травні Президент заявляв про здійснення економічної блокади окупованих територій, в тому числі, Донбасу і Криму.

 

Має бути не просто економічна, а тотальна блокада Криму, в тому числі, потрібно заборонити міграційні процеси населення. Коли йдуть військові дії з воюючої території, диверсійні групи можуть переходити лінію кордону. Ми відкривали пропуски, надавали допомогу, продукти місцевому населенню, а взамін отримали диверсійні акти в тилу України, обстріли наших військових.

 

Ситуація в Криму та на окупованому Донбасі дещо схожа. Адже території Криму і Донбасу однаково окуповані російськими військами, перебувають у стані бойових дій.

 

Тому я підтримую дії громадськості на здійснення повної блокади окупованих територій.” 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: