Нардеп назвав таємне місце зустрічей Яценюка і Ахметова

Опубліковано:
18 Лютого, 2016 о 21:14

Неподалік від Києва є котеджне містечко, в якому проходять конфіденційні зустрічі прем’єр-міністра Арсенія Яценюка з українським олігархом Рінатом Ахметовим. Про це пише народний депутат Сергій Лещенко у своїй статті для НВ, передають Патріоти України.

 



“У селі Глібовка, на трасі, що веде до мисливського господарства Януковича Сухолуччя, є невелике котеджне містечко. Тут, в лісовій глушині на березі Київського моря, знаходиться гостьовий будиночок, де проводять конфіденційні зустрічі прем’єр Арсеній Яценюк і бізнесмен Рінат Ахметов. Місце для побачень надає колишній депутат, який живе тут, Микола Мартиненко”, – розповідає Лещенко.

 

Нардеп зазначає: “На сьогоднішній день Ахметов – найсильніший закулісний союзник Яценюка, балансуючого на межі відставки. Два роки прем’єр стояв на сторожі інтересів головного партнера Віктора Януковича, що вилилося в прямий конфлікт з міністром енергетики Володимиром Демчишином.

 

Підконтрольне Яценюку підприємство “Енергоринок” без роздумів переводило гроші в зону АТО за електроенергію, вироблену і, головне, спожиту на окупованих територіях всупереч обмеженням Радбезу.

 

“Ця історія – одна з безлічі, коли глава уряду керувався інтересами кланів. За роки його правління Україна не змогла позбутися впливу олігархів на економіку, а єдиним досягненням можна назвати реформу на ринку газу, проведену командою глави НАК” Нафтогаз України “Андрія Коболєва, яка маневрувала між інтересами Мартиненка, Кононенка, Єремєєва і Коломойського”, – підкреслив Лещенко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: