Нардеп з Тернопільщини став співголовою міжфракційного об’єднання Ради

Опубліковано:
11 Грудня, 2014

Народний депутат з Тернопільщини Степан Барна став співголовою міжфракційного об’єднання “Депутатський контроль”. Про це на засіданні парламенту повідомив голова Верховної Ради України Володимир Гройсман.

 

 

Співголовами об’єднання “Депутатський контроль” обрано народних депутатів – від “Блоку Петра Порошенка” Степана Барну, від “Народного фронту” Геннадія Кривошею, від “Самопомочі” Руслана Сидоровича, від Радикальної партії Ігоря Попова та від “Батьківщини” Вадима Івченка.

 

Відповідно до статті 60 зі значком 1 Регламенту Верховної Ради України – народні депутати можуть добровільно об’єднуватися у міжфракційні депутатські об’єднання. Міжфракційне депутатське об’єднання не має прав депутатської фракції (депутатської групи).

 

Нагадаємо, що Степан Барна обраний до Верховної Ради України по загальнодержавному багатомандатному округу за списками партії «Блок Петра Порошенка”. Член Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. Проживає в селі Нагірянка Чортківського району Тернопільської області.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #народний депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #степан барна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: