Нардеп Михайло Гаврилюк про освіту, мордобій і мільйон доларів (ВІДЕО)

Опубліковано:
4 Листопада, 2014 о 16:22

Новообраний народний депутат Михайло Гаврилюк розповів в гостях у Майкла Щура про свою освіту, організаційні здібності та ставлення до мордобою у Верховній Раді. Також коротко він визначив пріоритети своєї майбутньої діяльності, як народного обранця.

 



 

 

Досить специфічно прокоментував це інтерв’ю Євген Жовтяк, котрий тричі представляв цей округ у Верховній Раді:

 

“Нарешті!!! Кожному українцю при народженні будуть відкривати рахунок у банку на 1 млн. додарів. І це зробить народний депутат від Ірпеня і Києво-Святошинського району М. Гаврилюк. А освіта для цього не потрібна. Навіть середня. Достатньо ” поработать на стройках” … Новоспечений депутат не відчуває навіть потреби у підвищеннні свого освітнього рівня. А й справді, навіщо? Добрі дяді скажуть, як правильно проголосувати! І самі виберуть із десятків варіантів найбільш правильний!
Каюсь!!!… Це я зупинив прогрес України на цілих 20 років, бо вважав, що народний депутат повинен зрозуміти написане у законопроектах інших суб’єктів законодавчої ініціативи та вміти писати закони самому. Тому перед тим як у 1994 році балотуватися до Верховної Ради від цього округу, здобув інженерну, управлінську і економічну освіту (а потім ще й юридичну) та здобув досвід роботи із законами на посадах начальника планово-економічного відділу підприємства, зав. сектором райдержадміністрації, головного спеціаліста Кабміну… Ох, як я був неправий  . Вибачте мене, шановні виборці, що тричі довірили мені вас предсавляти, а я приховав від вас, що головне, що потрібно, щоб ви мали на рахунках по мільйону, це щоб депутат не вмів ні читати, ні писати…”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: