Нам потрібна війна диверсійних груп, і війна на дорогах, – військовий експерт

Опубліковано:
18 Листопада, 2014 о 15:55

На тлі геополітичних провалів президента РФ Володимира Путіна склалися сприятливі умови для України, щоб планувати операцію по звільненню Донбасу. Про це у своєму Facebook пише журналіст і військовий експерт Юрій Бутусов.

 



За словами Бутусова, в нинішніх умовах українська армія повинна застосувати нову концепцію бойових дій. “Необхідне створення ударних підрозділів швидкого реагування зі складу діючих чі війна на дорогахастин, і почати системну роботу з ліквідації вузлів опору і підрозділів противника. Оборона повинна бути активною. Ворог не повинен перебувати в спокої”, – пише Бутусов.

 

“Ми повинні нав’язати противнику війну на дорогах – необхідно приступити до організованої диверсійній роботі”, – зазначив він. За словами Бутусова, верховний головнокомандувач міг переконатися, що “грати роль миротворця на переговорах з Путіним можна тільки в тому випадку, якщо ми почнемо його бити”.

“Нам потрібна війна диверсійних груп, гаубичної артилерії і мінометів, великих підрозділів бронетехніки і захищених конвоїв”, – переконаний він. “Необхідний жорсткий пропускний режим на Донбасі для людей і транспорту. Треба захистити зону бойових дій від проникнення ворожої агентури. Необхідна екстрена реорганізація армії і військ АТО в цілому – і для цього треба було ще вчора міняти начальника Генштабу Віктора Муженко на адекватного воєначальника”, – вважає Бутусов.

 

“Ми можемо вибити РФ з Донбасу – але для цього треба починати вести повноцінну війну – без підняття прапорів, без піару, без реклами. Без якихось великих наступів і маневрів – локально, точково і смертоносно. Мета війни повинна складатися в одному – нанесенні максимальних втрат військам окупантів “, – зазначив експерт.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: