Сьогодні, 4 квітня,  під час розширеного засідання Кабінету Міністрів України, колишній Міністр МВС, а сьогодні народний депутат України Юрій Луценко заявив, що в Україні “повинен бути лише один поліцейський”.

 



За словами політика, всі інші структури, які мають подібні чи дублюючі з МВС функції, можуть називатися по-різному, тільки не поліцією.

 

Нагадаємо, що в Тернополі створено муніципальну поліцію, яка так і не вчилася окуповувати своєю роботою витрачені на неї бюджетні кошти, як про це говорив Сергій Надал, обгрунтовуючи необхідність створення такого органу.

 

Рішення по муніципалах приймали двічі: спочатку їх назвали “міліцією”, але згодом таки перейменували на “поліцію”. Після впровадження реформи МВС, поліцейські Надала або зникнуть, або вкотре пепрейменуються.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волков, #муніципальна поліція, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: