Начальник Бережанської поліції та інші правоохоронці не пройшли атестацію

Опубліковано:
27 Червня, 2016 о 21:23

Начальник Бережанського відділу поліції Міжнов Вадим Олександрович та п”ятеро інших високопосадовців тернопільської міліції не пройшли атестацію. 

 



За попередніми результатами атестації керівного складу обласного та районних управлінь МВС, який проводила спеціальна комісія із залученням громадських активістів, частині посадовців доведеться звільнитися з органів.

 

Наразі йдеться про 4 міліцейських чинів, які не пройшли атестацію, та ще двох, які не з’явилися на засідання комісії. По ще кількох особах проводиться додаткове вивчення.

 

З неофіційних джерел стало відомо, що серед невдах відбору опинилися високі міліцейські чини. Членів комісії просили не розголошувати прізвища, однак в політичних колах активно обговорюють наслідки атестації. Не виключено, що прізвища неатестованих офіційно будуть оголошені на наступному тижні.

 

Незабаром атестацію проходитимуть рядові правоохоронці. Цікаво,  чи врахує атестаційна комісія “роботу” окремих міліціянтів, зокрема першого заступник начальника бережанського відділу поліції Кушніра Володимира Володимировича. який нещодавно НКВДистським способом спільно з іншими перевертнями у погонах проводили обшук в сім”ї Ольги Дмитрів, яка проживає в селі Базниківка Саранчуківської сільської ради.  

 

P.S.  Редакція сайту “Бережани і Бережанщина” повідомила громадських активістів, які входять в атестаційну комісію, про злодіяння окремих правоохоронців і відслідковуватиме, як буде проводитися атестація. 

 

Про перевищення посадових обов”язків, НКВДистську схему по залякуванню простих людей, яку провели бережанські правоохоронці на чолі із заступником начальника бережанського відділу поліції Володимиром Кушнірем читайте тут:

На Бережанщині правоохоронці використовують методи НКВД, або як діє “лісова мафія” (Фото, Відео)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: