Нацбанк компенсував тернополянину негативні емоції з приводу вкраденого в нього фото

Опубліковано:
8 Вересня, 2015 о 18:42

Представники Нацбанку вибачилися перед тернопільським журналістом Антоном Марчевським за те, що без довзолу використали його фото, яке прикрасило моненту з нагоди 475-річчя від першої згадки про Тернопіль.

 



При цьому спрезентували йому кілька ювілейних монет, одну з них – срібну.

 

Читайте також: Скандал: на монеті, приуроченій 475-літтю Тернополя, використали крадене фото?

 

На цьому конфлікт вичерпано, написав на своїй сторінці в Фейсбуці Антон Марчевський.

 

“Ситуація з ювілейною монетою, при карбуванні якої використали моє фото, дійшла до логічного завершення. У мене в руках – монета, яку мені вручив особисто представник Національного банку.

Вже на другий день після моєї публікації-запитання щодо законності використання зображення на монеті мені подзвонили з Нацбанку і відразу перепросили за це. Тобто мені не довелось нічого доводити. Сказали, що просто упустили цей момент з авторським правом при виконанні замовлення. Я запропонував мирно домовитись. І домовились.

Сьогодні мене запросили до обласного управління Нацбанку. З них – монета (одна срібна і дві звичайні), з мене – розписка, що я не маю претензій.

Звичайно, я міг впертись рогами і вимагати чогось більшого. Але тут відразу були готові йти на діалог, а тому, як результат, усі залишились у виграші”, – написав Антон Марчевський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: