На заправці в Борщівському районі побили і пограбували чоловіка

Опубліковано:
7 Травня, 2016 о 11:23

В Борщівському районі на недіючій заправці двоє молодиків побили і пограбували сторожа. АЗС знаходиться на околиці району. Вона не працює, але там щоночі чергує сторож. На нічну зміну 34-річний житель Скали-Подільської приїхав на власному автомобілі. Його припаркував поруч, а сам пішов до приміщення. Вночі чоловік почув шум на вулиці, коли вийшов, то помітив біля своєї автівки двоє невідомих. Вони уже встигли зняти одне колесо і демонтовували інше. Власник автівки кинувся до злодіїв та повалив одного з них на землю. Проте ззаду інший вдарив чоловіка ключем по голові.

 



Грабіжники втекли, однак незадовго повернулися, бо забули власні речі. Сторож встиг сховатися, а коли молодики поїхали – викликав поліцію. За інформацією правоохоронців, нападники – мешканці сусіднього села Лосяч – 21-го та 22-ох років. Хлопці безробітні, раніше до відповідальності не притягувалися. У скоєному зізналися та пояснили свій вчинок тим, що були у нетверезому стані. А на заправку приїхали, щоб нібито випити пива.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: