На ярмарку вакансій «Profі Day» консультували фахівці служби зайнятості

Опубліковано:
14 Жовтня, 2015 о 07:23

Фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості взяли участь у спеціалізованому ярмарку вакансій «Profі Day», який організував обласний молодіжний центр праці в Українському Домі «Перемога» у м. Тернополі для студентів, трудової молоді, школярів, переселенців.

 



Кожен відвідувач мав добру нагоду зустрітися з представниками організацій та підприємств, дізнатися про актуальні вакансії, умови праці та її оплати, соціальні гарантії для працівників, залишити власне резюме.

 

Фахівці міськрайонного центру зайнятості консультували відвідувачів з питань ефективного пошуку роботи; інформували про вільні робочі місця у м. Тернополі та Тернопільському районі; тестували на визначення професійної спрямованості, нахилів та індивідуальних особливостей і їх вплив на майбутню професію; розповідали про послуги служби зайнятості. Корисними для молоді були майстер-класи зі складання резюме, самопрезентації.

 

Учасники заходу також цікавилися законодавством про працю та зайнятість населення, питаннями вибору професії, можливостями працевлаштування, у т.ч. отримання тимчасової роботи, професійного навчання тощо. Відвідувачі з числа переселенців запитували про останні зміни в законодавстві щодо осіб, які проживають в зоні проведення антитерористичної операції або переселилися з неї під час її проведення, в т.ч. у частині здійснення заходів сприяння зайнятості, повернення коштів, спрямованих на фінансування таких заходів, у разі порушення гарантій зайнятості для внутрішньо переміщених осіб.

 

Загалом у заході взяли участь понад 150 осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: