На вулиці Живова хочуть заборонити паркуватись і організують дорожній рух

Опубліковано:
22 Жовтня, 2015 о 13:53

Біля тернопільського вокзалу хочуть покращити дорожній рух та розвантажити вулицю Живова.  Про це розповів заступник міського голови Владислав Стемковський. 

 



 – На вул. Живова дуже велика кількість маршрутів громадського транспорту, також багато машин приїжджає на ринок, – в результаті утворюється транспортний хаос, – каже заступник міського голови Владислав Стемковський. – Інтенсивність руху транспорту велика, навантаження колосальне і це призводить до того, що не залишається вільної смуги.

 

Взагалі на цій вулиці дуже повільний трафік, продовжує пан Стемковський. Особливо в базарні дні. Тоді проїхати ділянку 500 метрів можна за 10-15 хвилин.

 

– Ми впорядкували вул. Шептицького, розігнали там стихійну торгівлю і там є місця для стоянки. Тому зараз за дорученням міського голови ми замовили зміну організації дорожнього руху на Живова. І в тій ділянці взагалі хочемо забрати автостоянки, щоб покращити дорожній рух. Але без допомоги ДАІ ми нічого зробити не зможемо. Там будуть стояти відповідні дорожні знаки про те що і зупинка, і стоянка заборонені, – зазначив Стемковський.

 

Тим, хто приїхав на ринок, радять зупинятися на вул. Шептицького, – там є багато місця для автостоянок.

 

– Не обов’язково ставити машину поряд з тим місцем, де ви хочете щось купити, – каже він. – Цілком нормально пройтися декілька метрів туди, де є стоянка. – Зараз ми будемо узгоджувати систему дорожнього руху з ДАІ та змінювати знаки та розмітку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: