Високі температурні показники втримаються на Тернопільщині впродовж вересня. За прогнозами обласного гідрометеоцентру, похолодає аж з двадцять сьомого вересня.

 



Метеорологи обіцяють на Тернопільщині ще трохи літа. Упродовж вихідних і наступного тижня температура повітря підвищуватиметься до тридцяти градусів тепла, пише За Збручем.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя художників показали Тернопіль, який зникає

 

«Найближчими днями зберігатиметься суха і тепла погода. Опадів не передбачається. В нічну і ранкову пору можливі тумани. Вітер змінних напрямків, слабкий, зі швидкістю 4 – 8 метрів за секунду. Нічні температури становитимуть 11 – 15 градусів тепла, денні – 25 – 30 градусів тепла. Це досить високі температурні показники, проте не аномальні. Найспекотніше було у 1946 році, тоді спостерігалося 33 – 34 градуси тепла», – розповіла завідувач сектору метеорологічних прогнозів Тернопільського гідрометеоцентру Оксана Озимків.

 

За попередніми прогнозами, наступного тижня зберігатимуться комфортні температурні показники – 23 – 25 градусів тепла. А дощі пройдуть не раніше 27-го вересня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: