На Тернопільщині злива наробила біди

Опубліковано:
7 Травня, 2015 о 16:18

Три будинки та чотири присадибні ділянки залило водою у Козівському районі.

 



06 травня о 21:25 у селі Кальне Козівського району внаслідок сильних проливних дощів відбулось різке підняття рівня води в річці Коропець, орієнтовно на 1 метр, також піднявся рівень ґрунтових вод. В наслідок цього зазнали підтоплення 3 житлових будинки та присадибні ділянки 4-х домогосподарств, також підтоплено 50 підвалів житлових будинків. На подію негайно відреагували рятувальники. Для ліквідації наслідків підтоплення залучено черговий караул 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління та оперативну група Козівського районного сектору Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, – інформує ДСНС України в Тернопільській області.

 

Тим часом у Бережанському районі дощівка залила дороги та городи людей, – повідомляє Бережанське інформаційне бюро.Усі насадження потоки води знищили.

 

 

Тим часом у Тернополі людям навіть в будинках на голови лилась вода. На Лучаківського, 7 багатоповерховий будинок, у якому кілька днів назад провалилась стеля, мов решето, пропускав дощову воду в квартири. Роботи на даху будівельники почали два дні тому, проте вберегти квартири від протікання не змогли, – інформує ТV-4

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: