На Тернопільщині з органів прокуратури звільнено посадовця, який вчинив смертельне ДТП

Опубліковано:
28 Липня, 2015 о 08:20
На Тернопільщині заступника прокурора Кременецького району звільнено із займаної посади за скоєння, в стані алкогольного сп’яніння, ДТП, внаслідок якої загинула людина.

 

«Заступника прокурора Кременецького району звільнено із займаної посади за грубе порушення Присяги працівника прокуратури і Кодексу професійної етики та поведінки працівників прокуратури, що завдало шкоду авторитету органів прокуратури», – повідомили у прес-службі прокуратури області.    



 

Нагадаємо, що 7 липня 2015 року заступник прокурора Кременецького району, перебуваючи за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із зустрічним транспортним засобом. Від отриманих травм потерпілий у ДТП водій легківки помер у лікарні.

 

За цим фактом слідчим відділом прокуратури області розслідується кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). 

 

Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокурора області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: