На Тернопільщині суперечка між знайомими закінчилася поножовщиною

Опубліковано:
21 Грудня, 2015 о 15:13

Святковий вечір 19 грудня ледь не став фатальним для 50-річного жителя Хоросткова Гусятинського району.

 



Пізній гість спочатку побив його, а потім встромив у груди ніж. Допоки медики борються за життя потерпілого, поліцейські вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному.

 

Співробітники Гусятинського відділення поліції з’ясували, що холодний метал у груди потерпілому ввігнав 32-річний хоростківчанин. Чоловік прийшов до старшого знайомого вже будучи добряче напідпитку. Між ними зав’язалася суперечка. Свою правоту молодший спочатку став доводити кулаками, а коли господар впав, схопив ножа, що лежав неподалік, й встроми у груди.

 

Кривдник з місця події втік.

 

Потерпілий з раною у грудях спромігся дійти до сусідів, які й викликали швидку допомогу. Зараз чоловік перебуває у вкрай важкому стані.

 

Підозрюваному поліцейські попередньо інкримінують частину 1 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: