На Тернопільщині незаконно зрізали близько ста дерев дуба

Опубліковано:
27 Лютого, 2016 о 11:23

В селищі  Скала-Подільська Борщівського району  виявили незаконну порубку дерев породи дуб. На місце злочину поліцейські виїхали разом з активістами громадських об’єднань.Про це повідомляє Доба.

 



Як повідомив начальник Борщівського відділення поліції Володимир Горбяк, коли прибули поліцейські до лісосмуги , то порубкою дерев займалися четверо чоловіків. Побачивши правоохоронців, люди розбіглися. Проте поліцейським вдалося встановити їхні анкетні дані, а також з’ясувалося, що робітників найняв місцевий підприємець. На місці вирубки був затриманий його вантажний автомобіль, а на пилорамі, яка теж належить бізнесмену, поліцейські знайшли вирубану деревину. Загалом поліцейські виявили 95 пнів.

 

Активіст ГО «Скеля» Сергій Боднарчук,каже, що такі протиправні  вчинки мають набувати розголосу, щоб надалі подібне не повторювалося, а винуватці понесли справедливе покарання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: