4 випадки незаконного поникнення злодіїв у чужі квартири зафіксували правоохоронці лише за минулу добу. Усі вони трапились серед білого дня – в обідню пору. Зловмисники потрапили всередину, зламавши замки.  Відтак, із помешкання 42-річного жителя Тернополя крадії винесли 500 доларів, ноутбук, планшет і близько десятка ювелірних прикрас. А з 57-річна тернополянка також позбулась золота – більше 35-ти виробів і побутової техніки на суму 500 тисяч гривень. Такі ж речі зникли з квартири 33-річного жителя обласного центру, а в ще однієї тернополянки злодії «погосподарювали» на 16 тисяч гривень та майже 6 тисяч доларів.

 



Зловмисників розшукують правоохоронці і вкотре закликають громадян подбати про безпеку свого майна. Не зберігати у квартирі значних сум грошей, а цінні речі ховати надійніше. Адже сховки під матрацом, у книгах, сервантах та побутових приладах найчастіше і знаходять злодії. Також варто подбати про місці двері і замки. Якщо маєте можливість – встановіть сигналізацію.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: