На Тернопільщині «помстились» кандидату, що заклеїв білборд з обличчями загиблих в АТО

Опубліковано:
12 Жовтня, 2015 о 20:25
Залили чорною та червоною фарбою білборд кандидата на посаду селищного голови – Анатолія Сівчука.

 

Вочевидь так обурена громада помстилась за нечуваний випадок цинізму та зневаги до загиблих Героїв. Нагадаємо у Підволочиському районі білборд зі світлинами загиблих в АТО бійців заклеїли передвиборчою агітацією одного кандидата на посаду селищного голови Підволочиська Анатолія Сівчука.



 

Відтак днями спостерігач від Громадянської мережі ОПОРА зафіскував факти пошкодження білборду кандидата на посаду селищного голови.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У яких списках заховалися колишні регіонали. Усі прізвища

 

За інформацією спостерігача, білборд кандидата на посаду селищного голови Анатолія Сівчука, який розташований при виїзді з Підволочиська в напрямку м. Волочиськ, був залитий червоно фарбою, а також була здерта частина зображення і нанесено написи чорного кольору.

 

Зазначимо, що відповідно до ч. 1-3 ст. 157 Кримінального Кодексу України за перешкоджання вільному здійсненню громадянином свого виборчого права або перешкоджання діяльності іншого суб’єкта виборчого процесу із знищенням чи пошкодженням майна караються обмеженням волі на строк від двох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: