На Тернопільських ринках у продажі може бути хвора риба, у якій були глисти (Фото)

Опубліковано:
30 Вересня, 2016 о 08:43

У Тернополі у водоймі парку Загребелля люди виловлюють хвору рибу, у якій є глисти і несуть невідомо куди, тому не гарантовано, що цього небезпечного продукту уже сьогодні немає у продажі. Про це інформують громадські активісти.

 



Зокрема, голова ГО “Скеля” Андрій Об’єщик на своїй сторінці у Facebook  написав:

«Увага солітер (глисти) в рибі в парку Загребелля!!!

Сьогодні стали свідками як чоловіки підсаками виловлювали хвору рибу в парку Загребелля і талували її в сумки. Також розказали, що люди приходять в парк і регулярно черпають хвору рибу в цьому місці і несуть її до дому. Тому попереджаємо людей, дана хвора риба може реалізовуватися на наших ринках чи на прилавках магазинів у вигляді тараньки. Після вживання такої риби можна серйозно захворіти. Будьте обережні!
PS. Озеро потрібно лікувати від паразитів!»

 

 

Очевидно, що хвору рибу окремі особи виловлювали не для себе, бо знають, що їсти її не можна, а швидше всього – горе-улов намагатимуться продати. Тому, громадські активісти закликають людей бути розумними і через банальне бажання заробити гроші легким шляхом – не наражати на небезпеку здоров’я та життя інших.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: