На Театральному майдані виставили світлини на тему співробітництва з Польщею та Білоруссю

Опубліковано:
21 Вересня, 2016 о 11:13

Україна плідно співпрацює з Білоруссю та Польщею у багатьох напрямках. Щоби  показати результати цього співробітництва, на центральній площі Тернополя організували виставку тематичних світлих. Зокрема, представлені фото кращих проектів, які реалізовували у рамках Програми Транскордонного Співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 впродовж 2012-2015 років.

 



У прикордонних та прилеглих областях України впровадили 117 проектів на більш як 170 млн. євро, а саме: замінили трубопровід та встановили очисні споруди, відремонтували дороги, закупили сучасні медичні автомобілів та ін. Громадяни усіх трьох країн спільно вирішували проблеми на своїх територіях – ці проблеми стосувалися охорони навколишнього середовища, соціального захисту і т.д.

 

Зокрема: на фото можна побачити, що, завдяки цій співпраці країн:

 

– львівські студенти-ветеринари мають можливість навчатися на базі

 

ветеринарного центру передових технологій, оснащеного сучасним обладнанням для діагностики хвороб тварин;

 

– закарпатські конярі спільно з польськими колегами працювали над збереженням і популяризацією коней гуцульської породи;

 

– діти з особливими потребами одержали можливості для реабілітації, навчання та відпочинку у нових приміщеннях центру «Джерело» (Львів)

та ін…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: