Тернопільські поліцейські виїхали на допомогу своїм колегам із Теребовлі, а по дорозі стали свідками порушення правил дорожнього руху. У селі Миролюбівка водій «БМВ», що їхав попереду правоохоронців, перетнув суцільну смугу та ледь не спричив ДТП.

 



Правоохохоронці зупинили порушника та заблокували його автівку. Коли підійшли до водія, щоб вияснити, що трапилось, зітткнулися з агресивною поведінкою з його боку. Спершу він кидався у поліцейських документами, а тоді почав шарпати їх за одяг. Коли його намагались затримати, одного поліцейського чоловік вкусив, а іншому пошкодив кисть руки. Зупинити неадекватного водія вдалося, вдягнувши його у наручники. Як виявилось, чоловік був нетверезим та вже не раз потрапляв у поле зору правоохоронців за хуліганство. Проти дебошира розпочали кримінальне провадження.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: