На працівників швидкої допомоги Тернополя чекає скорочення

Опубліковано:
27 Червня, 2016 о 07:23

У Тернополі планують відкрити єдиний оперативно-диспетчерський пункт. Передбачається, що усі виклики служба прийматиме централізовано в обласному центрі.

 



Для облаштування такого пункту по лінії Фонду регіонального розвитку область отримала понад 7,5 млн. грн., які планують освоїти до кінця року.

 

Планується, що у новому оперативно-диспетчерському пунктів працюватиме близько десяти диспетчерів. Це втричі більше, ніж зараз працює у Тернополі.

 

Всі диспетчери будуть зосереджені в обласному центрі, натомість в районах потреба у таких кадрах зникає. Відповідно, на працівників чекає скорочення, пише Репортер.

 

Очевидно, для збільшення ефективності структури доведеться йти на такі жертви. Навіть при великому бажанні прилаштувати старі кадри у новій структурі, зробити цього, швидше за все, не вдасться. Працівникам просто незручно буде щодня добиратися до обласного центру з районів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: