На перші офіційні змагання з парапланеризму на Соколину гору приїхало 26 пілотів!

Опубліковано:
6 Жовтня, 2015 о 08:23

26 липня 2015 року на Соколиній горі, що на Кременеччині офіційно відкрили парадром – місце, звідки можна стартувати парапланеристам при умові правільного зустрічного вітру. А 4 жовтня у неділю тут зібрались 26 пілотів, щоби прийняти участь у змаганнях з парапланерного спорту: першому Кубку «Соколина Гора» з точності приземлення.

 



Мета змагання була визначити найточнішого пілота «точніста» серед досвідчених спортсменів. Погода саме у цей день була гарною, хоча спортсмени очікували згідно прогнозу ще кращої. Тому, зважаючи на слабкий вітер, який утруднював старт пілотам, не усім 6 командам вдалось показали хороші результати. Відзначились командні та особисті досягнення. У фінал вийшли Р.Колодчак, П.Бондарчук, А.Когут та Д.Ішутін. Призерам в особистому заліку в сумі трьох польотів Роману Колодчаку, Петру Бондарчуку, Андрію Когуту вручили кубки, медалі і грамоти від представників районної влади, а також пілоти отримали горнята з логотипом Кубка і написом, який нагадуватиме про перший Кубок на Соколиній горі від організатора змагань Анатолія Лукащука. Капітани трьох команд Ротор Райдерс з Львівщини, Градієнт з м.Рівне, Аерос (Київ, Теребовля), які відповідно зайняли перше, друге і третє місце отримали пам’ятні медалі від головного судді Л.Сніцарука.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кременеччина стає центром екстремального відпочинку (Фото)

 

 

Єдине, що не отримали учасники змагань, це дипломи! Але організатор пообіцяв їх вручити пізніше. Радує, що новий для Тернопільщини спорт знаходить все більше і більше шанувальників і що змагання проходять у гарному піднесеному настрої, тому надіємось, що наступні змагання відбудуться при правільному зустрічному вітрі, а глядачі побачать цікаві та видовищні змагання!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: