На очах у бабусі: Львівська маршрутка на переході задавила дівчинку (Фото)

Опубліковано:
12 Червня, 2016 о 22:13

У Львові на перехресті вулиць Шота Руставелі та Зеленої під колесами маршрутки загинула 5-річна дівчинка. Про це повідомив на сторінці пабліку “Варта-1” у Facebook місцевий депутат та активіст Ігор Зінкевич, передають Патріоти України.

 



“Перехрестя Шота-Руставелі, зелена маршрутка збила дитину 5 років. Дівчинка від отриманих травм – померла на місці”, – написав він. За словами очевидців, дитина сама вискочила під колеса. “Я їхала в тій маршрутці. Дитина не побачила маршрутки. Сама настільки близько підійшла. Водій вже проїхав перехід передом повністю. Якимось чином дитина потрапила під колеса вже посередині маршрутки”, – повідомила Ірина Федорович, додавши, що дитина була з бабусею.

 

У свою чергу користувачка Вікторія Чужба зазначила, що дівчинка із бабусею “перебігали за пішохідним, якраз коли він повертав і вирівнював маршрутку, заскоро підбігли і стукнуло їх задніми колесами, інша дівчинка встигла відскочити назад”. За попередніми даними, також із ними була ще сестра загиблої.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: