На Хотинщині впіймали невідому науці істоту (Відео)

Опубліковано:
25 Червня, 2016 о 23:53

Мешканець села Рукшин Хотинського району вилами заколов невідомого звіра, якого в народі називають чупакаброю.

 



У Хотинському районі Чернівецької області чоловік вилами заколов невідомого звіра, якого в народі звуть чупакаброю.
 
– Чупакабра вийшла на полювання, я її спіймав у себе на подвір’ї – розповів Іван, житель села Рукшин журналісту Інформагентства “АСС”, – Тварина давно вже робила біду у нашому селі, відкривала клітки і з’їдала домашню птицю, кролів.
 
Все село тепер у паніці, дивний звір злякав своїм виглядом мешканців.
 
– Це була істота з довгим тулубом та ще довшим хвостом, вуха довгі, короткі передні лапи, зуби дуже гострі і їх багато, – розказують місцеві жителі.
 
 
Ветеринари спочатку припустили, що це – лисиця, але після огляду дійшли висновку, що це зовсім інша тварина, яка поки назви наукової немає.
 
Ветеринари кажуть, що істота, яку впіймали на Хотинщині, – невідома науці
 
– Тварина, яку нам привезли з Рукшина, нагадує африканську лисицю. Проте як для цього виду в неї надто довгі вуха і кігті, – розповідає Валерій Допіряк, завідуючий Чернівецької регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини.
 
Ветеринари відзначають, що хижак дуже сильний, адже сам відчиняв клітки. Завдяки довгим заднім лапам з легкістю може долати високі огорожі.
 
– Що це за тварина – сказати не можу. Може мутована лисиця, – припускає Валерій Допіряк. – Схожа тварина вже потрапляла нам до рук, декілька років тому таку ж спіймали в селі Чагор, біля Чернівців.
 
Тепер люди в сусідніх з Рукшином селах кажуть, будуть пильніше охороняти своє господарство, адже впевнені, чупакабра водиться не одна.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: