На Гусятинщині військові комісари шукають фіктивних «опікунів», які уникають військової служби

Опубліковано:
28 Вересня, 2016 о 19:13

На обліку у Гусятинському районному військовому комісаріаті перебуває 400 призовників, які в управлінні праці та соцзахисту населення числяться як опікуни, проте, коли їм довелося  вручити повістки для проходження медогляду – то виявилося, що вони не мешкають за вказаним місцем проживання. «Це звичайно, ж викликає у нас підозру, якщо людина є опікуном – то чому її немає біля того, ким вона мала опікуватися? З огляду на це, дану ситуацію ми вирішили вивчити і, причому, кожен випадок окремо», – каже військовий комісар Гусятинського районного військового комісаріату Віктор Гладій.

 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останній тиждень перед призовом. Обласний військкомат готує списки

 

У військкоматі кажуть, що сьогодні хлопці та чоловіки вигадують різні причини, аби не йти на військову службу і опікунство – одна із тих речей, якою вони зловживають. Але ж всі повинні бути в однакових умовах:  якщо одні служать – то чому інші мають ховатися і прикриватися усілякими статусами опікунів і т.д.? Військові комісари Гусятинського району обіцяють у цьому розібратися і навести лад.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: