На базі Копичинської колонії проведено навчально-методичні збори

Опубліковано:
4 Березня, 2016 о 14:23

На базі Копичинської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області (№ 112) проведено навчально-методичні збори із заступниками начальників установ виконання покарань області з інтендантського та комунально-побутового забезпечення.

 



В ході проведення зборів, перевірено організацію роботи енергозабезпечення та інженерних мереж установи, якість підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років, а також визначено пріоритетні напрями діяльності щодо зменшення споживання енергоресурсів в 2016 році. Здійснено комісійні перевірки об’єктів комунально-побутового забезпечення установи. Крім того, учасники зборів ознайомились з роботою парових та твердопаливних котлів, які функціонують в установі.     

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура притягне до відповідальності працівників колонії

 

По закінченню навчальних зборів проведено нараду, здійснено аналіз наявності продуктів харчування, розглянуто питання щодо дотримання температурного режиму зберігання продуктів харчування, недопущення їх псування та проведення консервування  і переробки. За результатами підбито підсумки діяльності служби за 2 місяці поточного року, обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення.

 

Олег Смолінський,

начальник сектору СР та ІЗ

управління ДПтС  України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: