На "Галицькій дефіляді" 13 кг печива з’їли за 10 хвилин (Фото)

Опубліковано:
21 Червня, 2016 о 13:54
У фестивалю “Галицька дефіляда 2016” нові родзинки і не тільки родзинки, а ще і горішки, кокосова стружка, ваніль та апетитні аромати! 
 
Смачне печиво на столах посеред парку ім. Тараса Шевченко стало причиною спражнього ажіотажу. Дванадцять  господинь та один господар прийняли участь у  конкурсі “Найсмачніше солодке печиво імені Дарїї Цвек”. Вперше організатори звернулись до городян з такою пропозицією. Умови конкурсу були прості: печиво мало бути без начинки, смаколики мали важити не менше 1 кг, тоді учасникам гарантували виплату премії у розмірі 100 грн. А для переможця була передбачена нагорода у розмірі 1000 грн.
 
Завдяки Дарії Цвек багато сімей ласують смачними печеними традиційними домашнім печивом. Ця жінка зібрала та випробувала багато рецептів і кожен, хто хоть колись користувався її рецептом переконався, що вдається найскладніший смаколик. Книги її рецептів це бестселери, їх видавали, видають та будуть видавати. 
 
Як тільки у парку роздалось “Яке смачне печиво! Нікому не дам! Все буде моє!” – зх усіх сторін потягнулись до столів з ласощами люди і стар і млад. Ще за півгодини до початку частування люди щільно оточили столи і з нетерпінням чекали появи поважного журі. Кожне печиво було протестовано смаковими рецепторами та кожному дана оцінка, хоча, насправді, зробити це було неймовірно тяжко! Поява вишенки, наприклад, дала шанс господині увійти і трійку кращих. Солодощі – солодкі! Тому у наступному році журі просить додати до печива несолодкий чай! 
 
Усі учасники отримали подяки, 100 грн та море позитиву. Переможців вітали організатори та оточили журналісти, а печиво? Печіво чемно пробовали, отримували з рук господинь та господарів гості фестивалю, демонструя неабияку витримку. 13 кг смаколиків щезли за 10 хвилин! 
 
Добре, якщо б “Галицька дефіляда” створила власну книгу рецептів, куди б увійшли і рецепти  конкурсу “Найсмачніше солодке печиво імені Дарїї Цвек”. Особисто для мене участь у конкурсі була цікава та приємна!
 
 
 
 
 
 
 

 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: