На «Обливаний понеділок» у Тернополі пройде Великоднє дійство «Зав’яжемо вінець!»

Опубліковано:
13 Квітня, 2015

13 квітня у Тернополі відбудеться щорічне  Великоднє дійство «Зав’яжемо вінець!».


Під час заходу гості та мешканці міста зможуть взяти участь у Великодніх гаївках, веснянках та цікавих конкурсах і забавах. Початок заходу — о 14.00 біля Катедрального собору.

 

О 16.00 від Катедри вулицями міста пройде традиційне великоднє дійство «Кривий танець» — гаївковий рух з живого ланцюга  учасників свята. Планується що «Кривий танець» рухатиметься на Козацькій острів, що у парку «Топільче».

 

Сам Козацький острівок буде поділено на кілька майданчиків: дитячий, ігровий та майданчик парубоцьких розваг. Під час забавлянь у парку діятиме «Творча виставка — ярмарка».

 

О 19:00 почне свою діяльність польова кухня. У цей же час розпочнуться співанки, гаївки та парубоцькі розваги для молоді.

 

Завершиться захід святковою ватрою.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великдень, #гаївки, #зав’яжемо вінець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: