На виклику про домашнє насильство чоловік вдарив ножем поліцейського

Опубліковано:
21 Травня, 2024 о 23:09
На виклику про домашнє насильство чоловік вдарив ножем поліцейського
Поліція.

На Київщині під час відпрацювання виклику про домашнє насильство чоловік вдарив правоохоронця ножем та погрожував очевидцям. Оперативник застосував вогнепальну зброю і вистрелив нападнику в ногу. За посягання на життя працівника правоохоронного органу фігуранту загрожує до довічного позбавлення волі.

19 травня опівночі до поліції від 13-річної дівчинки надійшло повідомлення про те, що 38-річний батько вчиняє домашнє насильство щодо її матері. На місце негайно прибула слідчо-оперативна група Тетіївського відділення поліції Київщини. Під час документування, фігурант вдарив ножем 31-річного оперуповноваженого та став погрожувати ножем свідкові. Поліцейський перебував у бронежилеті, проте зловмисник завдав удар ножем нижче засобу захисту.



Поранений правоохоронець попередив про застосування вогнепальної зброї, здійснив попереджувальний постріл, після чого поранив фігуранта ногу. Правопорушник намагався тікати, однак його затримали. Оперативника госпіталізували у лікарню. Нападник також перебуває у лікарні з вогнепальним пораненням коліна. Наразі загрози їхньому життю та здоровʼю немає.

Слідчі затримали підозрюваного та після надання необхідної медичної допомоги його доставлять до ізолятора тимчасового тримання.

Поліцейські за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури розпочали досудове розслідування за фактом посягання на життя працівника правоохоронного органу (ст. 348 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання — до 15 років або довічне позбавлення волі.

На Київщині на виклику про домашнє насильство чоловік вдарив ножем поліцейського — був поранений та затриманий.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Поліція Київської області
Теги: #вдарив ножем, #київ, #поліція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: