На війні загинули син і двоє зятів: трагедія у родині на Тернопільщині

Опубліковано:
14 Серпня, 2024 о 11:20
На війні загинули син і двоє зятів
Андрій Печенюк. Фото громади

11 серпня під час виконання бойового завдання поблизу села Олександрівка Богодухівського району на Харківщині загинув Андрій Печенюк із Підгороднянської громади на Тернопільщині. Це третя непоправна втрата в родині Капчур. Війна забрала сина і двох зятів.

52-річний Андрій Печенюк був на фронті старшим сапером інженерно-саперного взводу.



“Це вже третя непоправна втрата в родині Капчур. У січні 2015-го року загинув син Андрій. У березні 2022 – Олександр Михайловський, чоловік доньки Мар’яни. Загиблий Андрій Печенюк був чоловіком доньки Ірини. Родом Андрій із села Почапинці, навчався в місцевій школі. Однак згодом його родина переїхала на Хмельниччину. Андрій зі своєю сім’єю проживав у Тернополі. Воювати пішов в перші ж дні повномасштабної війни – 26 лютого 2022 року. Висловлюємо щирі співчуття вдові героя та 17-річній доньці Соломії. Глибоко співчуваємо всій родині… Нехай Господь підтримає вас та дасть твердості духу пережити біль цих жахливих втрат. Вічна пам’ять і вічна слава вашим хлопцям. Нехай душі їхні спочивають у Небесних оселях”, – йдеться у повідомленні у громаді.

Тернопільщина втратила захисника Ігоря Ухача

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Андрій Печенюк, #війна
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: