На Тернопільщині розшукали водія, який вчинив смертельну ДТП і втік
Водій у нетверезому стані збив людину і втік. Фото ГУНП

На Тернопільщині поліцейські розшукали молодого водія, який вчинив смертельну аварію і втік з місця події. Правоохоронці чоловіка затримали.

Про це повідомляє поліція Тернопільщини.



Аварія трапилася в селі Сидорів Чортківського району. Підозрюваний – водій автомобіля Mitsubishi L200 це 25-річний житель сусіднього села.

«Кермувальник Mitsubishi L200, не впорався з керуванням і в’їхав в огорожу. Потім виїжджаючи, збив жінку 1968 року народження, яка  від отриманих травм померла на місці події. На момент ДТП водій був у стані алкогольного сп’яніння. Чоловікові інкримінують ч.3 статті 286 п.1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху, вчинені в стані алкогольного сп’яніння, що спричинили смерть. Санкція статті передбачає ув’язнення до 10 років з позбавленням права керувати автомобілем до 10 років. Підозрюваний сів за кермо без посвідчення водія. Він не вперше потрапляє у поле зору поліції за кермування у нетверезому стані. Триває слідство», – кажуть в управлінні Нацполіції області.

«Сповнена оптимізму та щирості»: жителька Тернопільщини відзначила 105-річчя

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: