На Тернопільщині велосипедист постраждав у ДТП за участю військовослужбовця районного ТЦК

Опубліковано:
19 Жовтня, 2024 о 22:02
за участі велосипедиста та військовослужбовця
Фото: Тернополяни.

17 жовтня на Тернопільщині сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участі велосипедиста та військовослужбовця районного територіального центру комплектування (ТЦК). Інцидент привернув увагу громадськості та викликав низку запитань щодо обставин події.

Обставини події

За інформацією, що поширюється у місцевих пабліках, ДТП сталася між селами Скоморохи Великоберезовицької громади і Остальці на Теребовлянщині. Очевидці стверджують, що автомобіль з людьми у військовій формі наздоганяв велосипедиста, в результаті чого сталося зіткнення. Внаслідок аварії велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.



Офіційна позиція ТЦК

Тернопільський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ОТЦК та СП) оприлюднив офіційну заяву щодо інциденту. У коментарі зазначається:

“Напередодні, за участі одного з військовослужбовців районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки трапилась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої, громадянин Г. отримав тілесні ушкодження”.

Заходи реагування

Керівництво ТЦК вжило наступних заходів:

  • Відсторонення учасника ДТП: На час проведення службового розслідування та встановлення всіх причин і обставин, військовослужбовця відсторонено від виконання службових обов’язків.
  • Реєстрація події: Інцидент зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань (ЄРДР).
  • Початок слідчих дій: Розпочато проведення слідчих заходів для з’ясування всіх обставин події.

За інформацією ОТЦК та СП, потерпілий, якого в офіційному повідомленні ідентифікують як “громадянин Г.”, перебуває під постійним наглядом досвідчених лікарів. Офіційні джерела запевняють, що його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Суспільний резонанс

Інцидент викликав значний інтерес громадськості та ЗМІ. Особлива увага приділяється факту участі в ДТП військовослужбовця ТЦК, що в контексті поточної ситуації в країні набуває додаткового значення.

Група комунікацій Тернопільського ОТЦК та СП запевняє, що буде надавати подальшу інформацію щодо розвитку ситуації. Очікується, що результати службового розслідування та слідчих дій дадуть більш повну картину того, що сталося на дорозі Тернопільщини.

ТЦК прокоментував відео із примусовим затриманням чоловіка у Тернополі

ТЦК прокоментував відео із примусовим затриманням чоловіка у Тернополі

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велосипедист, #військовослужбовець, #ДТП, #розслідування, #тернопільщина, #ТЦК
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: