На Тернопільщині у ДТП трагічно загинув військовослужбовець Богдан Пилипів

Опубліковано:
12 Липня, 2024 о 08:12
На Тернопільщині у ДТП трагічно загинув військовослужбовець Богдан Пилипів
У ДТП загинув військовий

Смертельна автопригода трапилася о 10 липня о 23:30 на дорозі Доманове-Коваль-Чернівці-Тереблече. Водій автомобіля Renault Duster допустив зіткнення з попутним автомобілем Fiat Ducato, який на буксирі транспортував автомобіль Citroen Jumper. У результаті удару 53-річний кермувальник Renault від отриманих трав загинув на місці події.

Повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.



Як стало відомо газеті Місто з власних джерел, загинув водій – солдат Тернопільського РТЦК та СП керуючи автомобілем Renault Duster, перебував у відрядженні до Тернополя. Рухаючись автодорогою сполученим «Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече» у напрямку м. Тернопіль, допустив зіткнення із попутнім автомобілем Fiat Ducato, якого буксирував  автомобіль Citroen Jumper. Внаслідок ДТП військовослужбовець загинув на місці події.

Проводиться службове розслідування.

Зазначимо, загиблий був мобілізований до лав ЗСУ. Службу проходив у танковій бригаді. Під час служби безпосередньо брав участь у бойових діях на території Донецької області.  Отримав тяжке поранення.  Після тривалого лікування  був переведений Тернопільського РТЦК та СП на посаду водія.

У загиблого залишилися дружина та двоє дітей.

Вислювлюємо щирі співчуття родині військовослужбовця.

Пізніше Підгаєцька міська рада повідомила, що це загинув Богдан Пилипів.

“Знову сумна звістка сколихнула нашу громаду.10 липня 2024 року в автомобільній аварії трагічно загинув солдат Богдан Пилипів, водій 7 відділу Тернопільського РТЦК та СП. Внаслідок ДТП Богдан загинув на місці. Богдан був мобілізований до лав ЗСУ 8 березня 2022 року і проходив службу у 4-й окремій танковій бригаді імені гетьмана Івана Виговського. Брав участь у бойових діях на Донеччині, де 24 січня 2023 року отримав тяжке поранення. Після тривалого лікування служив у 2 відділі Тернопільського РТЦК та СП, а з 20 травня 2024 року був переведений до 7 відділу на посаду водія. Богдан був вірним сином України, справжнім Захисником, який віддав своє життя, служачи Батьківщині. У нього залишилися дружина та двоє дітей, які втратили люблячого чоловіка та батька. Ми сумуємо разом із родиною Богдана та висловлюємо найщиріші співчуття. Нехай спочиває з миром”, – йдеться у повідомленні.

Богдан Пилипів. Фото Підгаєцька міська рада

Історії з фронту від “князівського” воїна про піхоту, військову хитрість та полонених

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: