На Тернопільщині судитимуть чоловіка, який убив свого рідного брата

Опубліковано:
25 Квітня, 2024 о 10:20
Суд
Судитимуть селищного голову та депутатку. Фото ілюстративне

Житель Тернопільського району стане перед судом за вбивство.

Слідчі Головного управління Національної поліції в Тернопільській області передали до суду справу щодо 34-річного жителя Нараївської громади, який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України.



Під час досудового розслідування було встановлено, що 13 грудня 2023 року ввечері між рідними братами виникла словесна сварка побутового характеру. Старший з них наніс кілька ударів молодшому братові та штовхнув його на бетонні сходи. Після падіння потерпілий піднявся і самостійно відправився у своє житло. Однак це не зупинило правопорушника, який продовжив бити чоловіка руками, ногами та дерев’яною ніжкою від стільця. Численні травми голови та тіла потерпілого були смертельними.

Зібрані докази свідчать про причетність жителя Тернопільського району до цього тяжкого злочину. Відповідно до закону, за цей злочин йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #кримінал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: