На Тернопільщині п’ять ДТП та 32 потерпілих, є діти

Опубліковано:
16 Липня, 2024 о 09:15
На Тернопільщині п’ять ДТП та 32 потерпілих, є діти
ДТП на Тернопільщині. Фото ГУНП

П’ять аварій упродовж минулих вихідних трапилося на дорогах Тернопільської області. До медзакладів з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості звернулося 32 осіб. Вісьмох потерпілих довелося госпіталізувати. Серед потерпілих є діти.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.



Тринадцятого липня близько 11:30 на автодорозі М-19 «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» не розминулися два автомобілі. За попередньою інформацією, водій Toyota Yaris, здійснюючи маневр повороту, не надав перевагу в русі Nissan Tida і зіткнувся з ним. За медичною допомогою зверталися троє пасажирів з Nissan. Їх не госпіталізовували.

ДТП на Тернопільщині. Фото ГУНП

Про ДТП з потерпілими в селищі Залізці на спецлінію «102» повідомив перехожий. На місце події виїжджали працівники Зборівського відділення поліції.

У ході перевірки з’ясувалося, що водій автомобіля Volkswagen Jetta, рухаючись другорядною дорогою, не надав переваги руху рейсовому автобусу БАЗ сполученням «Броди – Тернопіль» і зіткнувся з ним. У результаті удару водія легкового авто госпіталізували. Надавали меддопомогу, але без госпіталізації, і його трьом малолітнім дітям. На момент аварії в автобусі було 10 пасажирів. Жоден з них не постраждав.

Чергову автопригоду о 22:52 зареєстрували слідчі поліції й на Чортківщині. На в’їзді в село Більче-Золоте кермувальник автомобіля КамАЗ з причепом при зустрічному роз’їзді не дотримався бокового інтервалу та допустив наїзд на автомобіль Geely MK.

ДТП на Чортківщині. Фото ГУНП

У результаті аварії тілесні ушкодження отримали двоє пасажирів з легкового авто – жителі Львівської області 2004 та 2010 років народження. За попередньою інформацією, водій вантажівки перебував у стані алкогольного сп’яніння.

До дитячої лікарні із забоями та іншими травмами бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала семирічну дівчинку. Травми дитина отримала в ДТП. Аварія трапилася близько 23:00 у селі Дарахів, Микулинецької територіальної громади. Водійка автомобіля Mazda не впоралась із керуванням, в’їхала в електроопору і після цього авто частково перекинулося.

ДТП на Тернопільщині. Фото ГУНП

У неділю, 14 липня, в автопригоду потрапив і автобус з прочанами. Повідомлення про ДТП надійшло на спецлінію «102» близько 8 години. Аварія сталася на автодорозі поблизу села Соснів Золотниківської громади Тернопільського району.

За попередніми даними, водій автобуса NEOPLAN-316 не впорався з керуванням, зʼїхав у кювет, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. У автобусі перебувала 41 особа. Люди їхали на Всеукраїнську прощу у Зарваницю.

Перекинувся автобус з паломниками. Фото ГУНП

До лікарні з травмами звернулося 22 пасажирів, шість з них госпіталізували. Серед травмованих – 13-річна жителька Рівненщини. На місці автотрощі працювала слідчо-оперативна група та спеціалісти криміналісти поліції.

Дністер забрав життя двох юнаків на Тернопільщині

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: