На Тернопільщині поліція затримала чоловіка, який намагався вбити своїх матір та брата

Опубліковано:
12 Жовтня, 2024 о 21:02

У п’ятницю, 11 жовтня, близько 7:30 ранку, жителька одного з сіл Чортківського району, виявила своїх рідних непритомними, з численними ножовими пораненнями. За тривожним повідомленням жінки на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Медики, які прибули на місце трагедії, констатували вкрай важкий стан потерпілих – 43-річної жінки та її 24-річного сина. Їх терміново госпіталізували.

Про це повідомляє офіційний вебпортал Головного управління  Національної поліції в Тернопільській області.



Завдяки оперативним діям правоохоронців, вдалося встановити та затримати зловмисника – 25-річного родича потерпілих. Під час обшуку у нього вилучили кухонний ніж, яким, за попередніми даними, він завдав численних ударів своїм близьким. Своїх дій підозрюваний пояснити не зміг. Мотиви такого жорстокого вчинку наразі встановлюються. Очікуються результати медичного освідування вірогідного злочинця.

Слідчі ведуть активну роботу над справою. Відомості про злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань Кримінального кодексу України. За замах на подвійне вбивство, чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення.

Вирішується питання про оголошення фігуранту підозри та обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Евеліна Дзюбановська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #gjkswsz, #pfnhbvfkb, #намагався вбити
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: