На Тернопільщині відкрили оновлену Скала-Подільську міську комунальну поліклініку

Опубліковано:
24 Грудня, 2014 о 20:17

В місті Скала-Подільська Борщівського району відкрили оновлену міську комунальну поліклініку. Участь в урочистому відкритті відремонтованого першого та реконструйованого другого поверхів  взяли  представники місцевої влади та керівництво поліклініки, повідомили в департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації.

 



«У результаті проведеної реконструкції та залученні коштів Скала-Подільської селищної ради, а це 155 тис.грн та спонсорських коштів – 25 тис.грн  капітально відремонтовано мансардні приміщення поліклініки, зроблено поточний ремонт приміщень першого поверху», – повідомив Мирослав Вараниця.

 

За його словами, проведення реконструкції другого поверху поліклініки стало можливим лише завдяки співпраці районної адміністрації та колективу медзакладу з підприємствами Борщівщини, котрі допомогли з фінансуванням.

Мирослав Вараниця також висловив надію, що перенесення з першого на другий поверх адміністративного та лікувально-діагностичного кабінетів, відкриття нових кабінетів ЛФК та стаціонару, сприятиме більш доступному та якісному наданню медичних послуг в поліклініці. У планах – придбання УЗД-апарату, кардіомоніторів, лабораторного обладнання.

Наразі заклад працює в звичному режимі. Поліклініка обслуговує 8500 жителів міста та  мешканців навколишніх сіл – Бережанки, Бурдяківців, Дубівки, Трійці, Іванкова, Турильче.
До слова, за 2014 рік в Скала-Подільській міській комунальній поліклініці обстежили 36 893 особи.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліклініка, #скала-подільськ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: