На Тернопільщині провели науковий семінар «Знати сьогодні, щоб жити завтра. Стоп насильству!»

Опубліковано:
28 Листопада, 2014 о 13:06

Основні проблеми поширення насильства в нашій державі, а також форми та методи, які застосовуються в процесі роботи з жертвами та кривдниками у вигляді тренінгових вправ, відео- та фотоматеріалів презентували під час навчального семінару «Знати сьогодні, щоб жити завтра. Стоп насильству!». Він відбувся на базі Чортківського державного гуманітарно-педагогічного коледжу ім. О.Барвінського 25 листопада у рамках  реалізації Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

 



Організаторами семінару були представники департаменту у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації. Участь у дійстві взяли соціальні працівники, студенти спеціальності «Соціальна педагогіка»; представники відділу дільничних інспекторів міліції, управління громадської безпеки УМВС України в області; районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; міського відділу молоді та спорту, а також психолог Центру впровадження корекційних програм для осіб, що вчинили насильство в сім’ї.

 

Відтак, із метою запобігання насильства в сім’ї було презентували елемент тренінгового заняття «Надія є!». Його використовують  в процесі превентивної роботи як із дітьми, так і з батьками.

 

У свою чергу студенти представили розробку  буклету «Ми за щасливу сім’ю!». Окрім цього, відбулася виставка інформаційний плакатів – «Молодь проти насилля!»

 

Під час семінару також повідомили результати проведеного на базі коледжу практичним психологом  діагностичного дослідження «Насильство – як воно є!».  Зокрема, зазначили, що даний експеримент показав високий рівень поінформованості студентів стосовно форм та видів насильства, а також установ, до яких можуть звернутись студенти у випадку виявлення фактів насильства.

 

Наприкінці заходу учасники одягнули синю стрічку – як символ підтримки  осіб, що постраждали від насильства.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #семінар, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: