На Тернопільщині планують знову встановити блокпости

Опубліковано:
25 Січня, 2015 о 15:55

Правоохоронці області переходять на посилений режим роботи.




 

У зв’язку надзвичайною суспільно-політичною ситуацією, що склалася в країні, загостренням військових протистоянь на території Донецької та Луганської областей, правоохоронці Тернопільщини з 24 січня посилили заходи з охорони громадського порядку з метою недопущення терористичної загрози в області. Про це повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

 

Міліціонери звертаються до краян із проханням повідомляти про підозрілі предмети, залишені на тривалий час без нагляду, громадян, які викликають підозру, надзвичайні ситуації, транспорт з номерними знаками інших регіонів та інші факти, які можуть дестабілізувати ситуацію в області.

 

Громадян повинні насторожити валізи, пакунки, залишені у людних місцях без нагляду, насамперед, якщо від предмета надходить характерне годинникове цокання, чи до нього приєднані нетипові деталі. Коробка з-під цукерок, банка з-під кави, книга, блокнот, якщо від них пахне пальним, гасом, розчинником  і їхня маса значно перевищує звичну, можуть нести потенційну загрозу для оточуючих.

 

Небезпечний предмет зловмисники можуть заховати у смітті, відходах будівельних матеріалів, тимчасових конструкціях та іншому.

 

Зловмисники можуть прикріпити вибуховий  пристрій до автомобільного чи залізничного транспортного засобу. Потенційно небезпечним є автомобіль,припаркований у неконтрольованій зоні й залишений на тривалий час без нагляду.

 

У разі виявлення підозрілого предмета, який може бути вибуховим пристроєм, не можна доторкатися та перебувати поблизу знахідки. Терміново телефонуйте на номер «102» і повідомте чергового про знайдений предмет, його місцезнаходження. Дочекайтеся співробітників міліції. Не перешкоджайте діям правоохоронців, виконуйте усі їхні команди. Дотримуйте безпечної дистанції від можливого вибухонебезпечного об’єкту.

 

Про подібні виявленні факти телефонуйте в обласне  управління міліції на телефон «гарячої лінії» (0352) 52-15-33 (для абонентів, котрі не бажають називати своїх анкетних даних), або 102 у будь-який підрозділ міліції. За кожним зверненням буде проведена ретельна перевірка.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: